Nyheter | Westers Group

Nyheter

Säsongsstart Essingeleden

26 mars, 2018

Under föregående vecka påbörjade vi säsong 2018 på Essingeleden i Stockholm med att bygga upp ” ramper ” som innefattar stålmontage och asfaltering samt montering av körbryggor i mitten för öppning ner i fogen i kommande produktionsarbete .

Denna vecka startades med att påbörja sågningen av asfalten runt de befintliga fogarna för att sedan påbörja schaktning av asfalt & grusskiftet.

Nyheter

Volvo L90 H

8 januari, 2018

Vi rivstartade 2018 med en leverans av vår nya L90 H som vi tillsammans med Swecon och både ABTK Entreprenad & Turebergs Transport har byggt ihop för att kunna var den mest optimala maskinen på den hårt konkurrerande markanden.

Maskinen är utrustad med allt från tilltfäste och extra motvikt till monterade skyltar för arbete längst vägen och även en bra lista med snygga och smarta detaljer som kommer att göra vårt arbete väldigt mycket mer effektivt.

Den gick i ” produktion ” idag och kommer att byggas ihop med alla sina redskap och vagnar mm innan den har beräknad start på Essingeleden den 15/1-18 på vårt projekt tillsammans med ABTK som innefattar broreparationer och detta kommer fortlöpa under 2018.

Kolla fliken ” Vagnpark ” för att se vår utrustning och specialredskap!

Nyheter

Tough Viking

18 december, 2017

Vi kan nu gladeligen presentera kommande års stora samarbete med Tough Viking! Tillsammans kommer vi åka runt till städer som Stockholm , Göteborg ,Helsingfors & Oslo och vara med och bygga hinderbanorna och bistå med vår vagnpark under tävlingarna!

Nyheter

Sörby-Valåkersväg Hölö

11 september, 2017

Vi utför just nu en totalentreprenad i Hölö som innefattar följande:

170 Kvm grund

 • Grovschakt av tomt ( sutteräng )
 • Uppbyggnad av terrasbyggnad
 • Schakt för el / vatten / avlopp
 • Singling & isolering / armering
 • Gjutning
 • Finplanering

I sammarbete med:

Pw´s Mark & Grund

Turebergs Transport

Nyheter

Polaris Ranger – Servicebil

11 juni, 2017

Vi kan nu glatt meddela att från och med 1 Juni så kommer Nicole med sin nya Polaris Ranger med tillhörande släp komplettera vår L60 i avstägning & skyddsarbetet på Essingeleden då vi inom kort kommer att börja arbeta på sex st fogar samtidigt fördelat på norr & södergående samtidigt.

Nicole ansvarar då för all lättare avspärrning så som serganter & provisoriska farthinder samt under arbetsmomenten så kommer hon bistå med transporter mellan fogarna samt leverera maskiner & material.

 

Nyheter

Volvo EC 18D

25 april, 2017

Vi kan nu gladerligen presentera företagets senaste nyförvärv som är en Volvo EC 18D årsmodell 2015.

Maskinen är tänkt att i första hand gå på våra mindre projekt samt åt en del privatpersoner men också gå att hyra ut till kunder utan chaufför för tex mindre tomtplaneringar & schaktet i trädgårdar mm.

Maskinen är utrustad med tilt och planerskopa , schaktskopa samt en smalskopa.

Vid intresse av hyra av maskinen kontakta oss antingen via telefon eller mejl, självklart löser vi transporterna till och från er arbetsplats!

Nyheter

Nytt samarbetsavtal med ABTK!

1 mars, 2017

Vi kan nu stolt presentera vårt nya samarbetsavtal med ABTK Entreprenad som sträcker sig från 1 Mars – sista oktober 2017 & 2018! Vi kommer att vara med och utföra arbetet som innefattar att byta ut 4 stycken pendellager och 14 stycken övergångskonstruktioner på Essingeleden mellan Blommensbergsviadukten och Fredhäll där vår roll blir att bistå med servicemaskiner!

 

Nyheter

En lyckad kombination!

5 februari, 2017

Nu i veckan fick vi äntligen lösningen på de som varit företagets svaga länk hittils med nya L60n och det har varit dragmöjligheten som vi hade på lundbergaren för att få med sig både maskin & bil eller extra redskap.

Stort tack till Smedex i Sköndal & Ett Bygge som konstruerat och producerat ett drag som kan monteras i den ordinaier draganordningen på L60n och med en kulhandske för vårt bilsläp.

Tanken med ekipaget är att både få med sig vår bil till bygget och även redskap som inte får plats i skopan samt att på trånga arbetsplatser så får vi nu med släpet hem igen enkelt bakom bilen och det resulterar i att vi inte tar upp onödig plats på arbetsområdet.

Nyheter

Snöröjning 2017

8 januari, 2017

Under vintern 2016 / 2017 utför vi snöröjning & halkbekämpning på följande projekt

 • Högdalens Kraftvärmeverk
 • Trångsund – Sjöängen
 • Ågestavägen
 • Lake projektet – Södra Stockholm

De senaste veckorna har bestått av en hel del städning och utlastning och denna bild är tagen under de mer detaljerde utlastningarna som innefattar trånga utrymmen & kulvertar och då vi är i behov av en mindre kompaktlastare som får fram snön så vi kan lasta på lastbilar där det finns mer plats.

All snöröjning görs i sammarbete med följande samarbetspartners

 • Turebergs Transport
 • Peab Drift & Underhåll
 • Hallqvist Entreprenad
 • Stadskontoret

Nyheter

Norenracing

5 december, 2016

Wester’s Mark & Transport sponsrar Norénracing 2017!
Norénracing kör sin Pontiac GTO i FIA Pro Stock, ca 1400+hk, 5 växlad manuell låda och 402 meter på 6,6 sek, med en slutfart över 330km/h.
FIA European Dragracing Championship är serien som följs med start i Maj på Santa Pod Raceway i England.
Wester’s Mark & Transport önskar Norénracing stort lycka till och ser fram emot ett spännande 2017.

Klicka på länken neranför för att få en snabb blick av Norenracing!

IMG_1823

Wester’s Mark & Transport AB

Org.nr 556798-0726
Solhemsgatan 10
152 41 Södertälje
Fakturor skickas till: faktura@westersgroup.se
070 - 00 791 00
Info@westersgroup.se

Maskinentreprenörerna Svenskt Näringsliv